• Arrow – när design och kvalitet får bestämma

Maj 2022: Stor orderingång samt övertagande av Demerx gör att våra normalt korta leveranstider är något längre. Vi beklagar detta och arbetar intensivt för att komma i fas.

Information om Arrow Skandinavien AB: Den 1 juni 2022 övergår verksamheten i Arrow Skandinavien AB till Duschprodukter Sweden AB (DPS) (org.nr 559171-8274), och en fusion sker kort därefter. DPS kommer därefter att erbjuda varumärkena Arrow, Duschy och Demerx för den nordiska och baltiska marknaden. Även i fortsättningen kommer Arrows produkter att presenteras på www.arrowshower.com. Mer information kommer att skickas ut via brev till alla kunder. Kontakta oss gärna om du har frågor.

40 års erfarenhet av duschar –
nu tar vi klivet vidare mot badrumsmöbler

Under 2021 tog vi klivet vidare i badrumsbranschen och breddade vårt sortiment med badrumsmöbler. Möbelserien Victoria fyller badrummet med lyx, elegans och stilrenhet. I Victoria-serien hittar du tvättställ, tvättställsskåp, högskåp och speglar i olika storlekar och färger. Läser mer här på vår hemsida.

Att välja ut en ny dusch är inte alltid så enkelt. Vi på Arrow vet dock att det skapar ett genuint engagemang när man ska välja sin nya dusch. Detta för att badrummet alltid har en central roll i hemmet och används flitigt, varje dag. Många prioriterar detta och man vill alltid ha ett väl fungerande och fräscht badrum – många gånger börjar det med duschen.

Bli återförsäljare av vår badrumsinredning och duschprodukter

Är du intresserad utav att bli återförsäljare av Arrowshowers badrumsinredning och duschprodukter? Då är du välkommen att kontakta oss för att få mer information. Du som är byggare och har ett byggnadsprojekt där du behöver duschar och badrumsinredning är också välkommen att kontakta oss på Arrowshower.

Duschkabiner & duschväggar

Ibland kan det vara svårt att veta vad som passar bäst i sitt badrum – en duschkabin eller en enkel men stilren duschvägg. Valet är svårt man ack så roligt att välja ut. Vi hjälper dig gärna med alla frågor du har om hur du ska välja rätt dusch för just ditt badrum. Vi täcker de flesta behov med våra duschar och erbjuder produkter i flera prisklasser.  

Våra duschväggar passar perfekt i hörnet på de flesta badrum. De kommer i olika typer av utföranden så som duschvägg med raka hörn & med rundande hörn. Vill man ha en nischad eller fristående duschvägg så erbjuder vi även de alternativen.
Finns det lite extra utrymme i badrummet kan våra lyxiga duschkabiner eller en ångbastu vara på sin plats. Även dessa kommer i både rundande samt raka utföranden och kan enkelt placerat fristående i badrummet. Det är ett bra val för den som vill hålla resten av badrummet fritt från vatten, då man kan stänga igen kabinen när man duschar. 

Kombinera takduschset med duschvägg

För att bygga sitt badrum man alltid har drömt om kan man enkelt matcha våra produkter med varandra. Kombinera våra högkvalitativa takduschset & takduschar med en duschvägg i glas för att skapa den atmosfär och känsla som du vill få ut av ditt badrum. En del vill ha ett enkelt koncept för att endast fylla en funktion. Andra vill ha känslan av att komma in i ett lyxigt spa när de tar sin morgondusch.
Vilken känsla som du än vill uppfylla så hjälper vi dig att nå målet.
Tveka inte att kontakta oss om du behöver inspiration eller har frågor om våra produkter. 

Badrumstillbehör & badrumsinredning

När man planerar sitt nya badrum är det också viktigt att man väljer rätt typ av badrumsinredning. För att vistelsen i badrummet ska bli så trivsam som möjligt vill man ha produkter av högsta kvalitét. Vi erbjuder en uppsjö av olika tillbehör till din dusch. Bland annat duschslangar, trådhyllor för förfaring av hygienprodukter samt termostatblandare för att du ska få rätt temperatur på vattnet.

För att göra ditt badrum till ett av de mest trivsammaste rummen i huset så tycker vi att det borde inredas med möbler & badrumsinredning. Möbler i badrummet höjer inte bara känslan över rummet utan det ger även möjlighet till bra förvaring.
Vi erbjuder olika möbelpaket för badrummet som innehåller b.la badrumsskåp för förvaring & spegel. Skåpet är behandlat med en skyddande beläggning och är skapad med stilren design. Är man flera i hushållet och behöver extra förvaring kan man använda sig av våra snygga sidoskåp. Skåpen kommer i flera storlekar och färger för att alla ska hitta sin favorit.
Vår badrumsinredning är designad av högsta kvalitét och passa alla badrum många år framöver.

Olika modeller av handdukstorkar

Vi erbjuder utrustning för att skapa ett komplett badrum. Där har handdusktorkarna en viktig del. De bidrar med värme och funktioner som underlättar vardagen för användaren. De är dessutom väldigt snygga och av hög kvalitét. Vi erbjuder både elektriska och vattenburna.