Vid din sida
från idé till garanti

Genom full kontroll över hela produkt- och kundresan kan vi erbjuda nyskapande dusch- och badrumsprodukter med högsta kvalitet.

Arrow erbjuder dusch- och badrumsprodukter med en väl avvägd balans mellan nyfikenhet och långsiktighet.

Duschar, duschväggar och duschkabiner är våra signaturprodukter. Under 2022 kompletterades de med badrumsmöbler av samma höga kvalitet. Vårt engagemang är skräddarsytt över hela kundresan. Från lyhörd produktutveckling till egen produktion, sälj och kundservice. Vi skapar ett skräddarsytt flöde av badrumsprodukter.

Genom full kontroll över hela produkt- och kundresan kan vi producera nyskapande produkter med högsta kvalitet. När du köper en produkt från Arrow är det starten på en långsiktig relation. Vi finns vid din närhet hela vägen från idé till garanti.

Kombinera i all oändlighet

Duschvägg eller duschkabin? Duschvägg med raka eller rundande hörn? Fristående duschvägg eller duschkabin? Ångbastu som skapar Spa-känsla? Rum i rummet genom att kombinera ett takduschset med en duschvägg? Badrumsmöbler, handdukstorkar och badrumsinredning som blir pricken över i i alla badrum? Behov och smak varierar, vi guidar dig till den lösning som passar er bäst.

Bli återförsäljare av vår badrumsinredning och duschprodukter

Är du intresserad utav att bli återförsäljare av Arrowshowers badrumsinredning och duschprodukter? Då är du välkommen att kontakta oss för att få mer information. Du som är byggare och har ett byggnadsprojekt där du behöver duschar och badrumsinredning är också välkommen att kontakta oss på Arrowshower.

info@dpsgroup.se  |  031-330 00 10

Vi är certifierade för Vilma 2.6

2023-05-02: Duschprodukter Sweden AB är nu en av de certifierade leverantörerna i Vilma-release 2.6 som innehåller mer information kopplad till miljö och hållbarhet. Sedan den 1 maj 2023 är Vilma-release 2.6 den enda gällande. Vilma-standarden har skapats av och ägs av Byggmaterialhandlarna och drivs av Finfo och används för att dela artikeldata mellan oss och en del av våra kunder.