• Arrow – när design och kvalitet får bestämma

Arrowshower – 40 års erfarenhet av duschar

Att välja ut en ny dusch är inte alltid så enkelt. Vi vet dock att det skapar ett genuint engagemang när man ska välja sin nya dusch. Detta för att badrummet alltid har en central roll i hemmet och används flitigt, varje dag. Många prioriterar detta och man vill alltid ha ett väl fungerande och fräscht badrum – många gånger börjar det med duschen.

Duschkabin eller duschvägg

Ibland kan det vara svårt att veta vad som passar bäst i sitt badrum – en duschkabin eller en enkel men stilren duschvägg. Valet är svårt man ack så roligt att välja ut. Vi hjälper dig gärna med alla frågor du har om hur du ska välja rätt dusch för just ditt badrum. Vi täcker de flesta behov med våra duschar och erbjuder produkter i flera prisklasser.  

Våra duschväggar passar perfekt i hörnet på de flesta badrum. De kommer i olika typer av utföranden så som duschvägg med raka hörn & med rundande hörn. Vill man ha en nischad eller fristående duschvägg så erbjuder vi även de alternativen.
Finns det lite extra utrymme i badrummet kan våra lyxiga duschkabiner vara på sin plats. Även dessa kommer i både rundande samt raka utföranden och kan enkelt placerat fristående i badrummet. Det är ett bra val för den som vill hålla resten av badrummet fritt från vatten, då man kan stänga igen kabinen när man duschar. 

Kombinera takduschset med duschvägg

För att bygga sitt badrum man alltid har drömt om kan man enkelt matcha våra produkter med varandra. Kombinera våra högkvalitativa takduschset med en duschvägg i glas för att skapa den atmosfär och känsla som du vill få ut av ditt badrum. En del vill ha ett enkelt koncept för att endast fylla en funktion. Andra vill ha känslan av att komma in i ett lyxigt spa när de tar sin morgondusch.
Vilken känsla som du än vill uppfylla så hjälper vi dig att nå målet.
Tveka inte att kontakta oss om du behöver inspiration eller har frågor om våra produkter. 

 

Badrumstillbehör & badrumsinredning

När man planerar sitt nya badrum är det också viktigt att man väljer rätt typ av badrumstillbehör. För att vistelsen i badrummet ska bli så trivsam som möjligt vill man ha produkter av högsta kvalitét. Vi erbjuder en uppsjö av olika tillbehör till din dusch. Bland annat duschslangar, trådhyllor för förfaring av hygienprodukter samt termostatblandare för att du ska få rätt temperatur på vattnet.

För att göra ditt badrum till ett av de mest trivsammaste rummen i huset så tycker vi att det borde inredas med möbler & badrumsinredning. Möbler i badrummet höjer inte bara känslan över rummet utan det ger även möjlighet till bra förvaring.
Vi erbjuder olika möbelpaket för badrummet som innehåller b.la badrumsskåp för förvaring & spegel. Skåpet är behandlat med en skyddande beläggning och är skapad med stilren design. Är man flera i hushållet och behöver extra förvaring kan man använda sig av våra snygga sidoskåp. Skåpen kommer i flera storlekar och färger för att alla ska hitta sin favorit.
Vår badrumsinredning är designad av högsta kvalitét och passa alla badrum många år framöver.